noose píše:Ja bych tekl, ze z logiky veci, clovek topi jen kdyz je zima a pokud je zima, tak se motor chladi dostatecne a teplo muze jit zpet do motoru. Pokud je uz vedro a motor se musi chladit na max, tak clovek stejne uz netopi, neni to tak? Co mam zkusenost, tak pote co jsem nainstaloval IL chladic (ten za 99EUR) a chladnejsi termostat, tak kdyz je pod 10C a mam topeni na max, tak se podle rucicky motor spise vychlazuje, nez ze by se prehrival a vadilo mu topeni, co se vraci zpet, takze to dle meho nazoru vratit do motoru muzes bez obav.
PavelS píše:noose píše:Ja bych tekl, ze z logiky veci, clovek topi jen kdyz je zima a pokud je zima, tak se motor chladi dostatecne a teplo muze jit zpet do motoru. Pokud je uz vedro a motor se musi chladit na max, tak clovek stejne uz netopi, neni to tak? Co mam zkusenost, tak pote co jsem nainstaloval IL chladic (ten za 99EUR) a chladnejsi termostat, tak kdyz je pod 10C a mam topeni na max, tak se podle rucicky motor spise vychlazuje, nez ze by se prehrival a vadilo mu topeni, co se vraci zpet, takze to dle meho nazoru vratit do motoru muzes bez obav.
Dejve... Reroute je ale kvůli ochlazování zadní části motoru [WHITE SMILING FACE]
noose píše:PavelS píše:noose píše:Ja bych tekl, ze z logiky veci, clovek topi jen kdyz je zima a pokud je zima, tak se motor chladi dostatecne a teplo muze jit zpet do motoru. Pokud je uz vedro a motor se musi chladit na max, tak clovek stejne uz netopi, neni to tak? Co mam zkusenost, tak pote co jsem nainstaloval IL chladic (ten za 99EUR) a chladnejsi termostat, tak kdyz je pod 10C a mam topeni na max, tak se podle rucicky motor spise vychlazuje, nez ze by se prehrival a vadilo mu topeni, co se vraci zpet, takze to dle meho nazoru vratit do motoru muzes bez obav.
Dejve... Reroute je ale kvůli ochlazování zadní části motoru [WHITE SMILING FACE]
To ja vim
PavelS píše:noose píše:PavelS píše:[quote="noose"]Ja bych tekl, ze z logiky veci, clovek topi jen kdyz je zima a pokud je zima, tak se motor chladi dostatecne a teplo muze jit zpet do motoru. Pokud je uz vedro a motor se musi chladit na max, tak clovek stejne uz netopi, neni to tak? Co mam zkusenost, tak pote co jsem nainstaloval IL chladic (ten za 99EUR) a chladnejsi termostat, tak kdyz je pod 10C a mam topeni na max, tak se podle rucicky motor spise vychlazuje, nez ze by se prehrival a vadilo mu topeni, co se vraci zpet, takze to dle meho nazoru vratit do motoru muzes bez obav.
To ja vim
PavelS píše:Tak bys měl vědět, že velkej chladič to moc nevylepší
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 73 návštevníků