Je mi jasné, že se svým názorem rozhodně nebudu "mejnstrým". Naštěstí pro nás pro všechny
jinak by všichni měli to samé a vytratil by se pocit jedinečnosti. Osobně to mám takto, ale samozřejmě záleží na konkrétním kousku, tzn. že připouštím i drobné výjimky
které potvrzují pravidlo..
1. NB (Anni nejlépe) - miluji ten žraločí čumák, profil auta z boku a zadek *IN LOVE*
2. ND - vzhled až na zadek :-/ a hlavně, jízdní projev a vlastnosti!! 10 let vývoje oproti NC je rovněž příjemným bonusem.
3. NC - je až hodně za NB a ND, ale výraz "nasraného buldočka" se mi čím dál víc líbí. Vypuklé blatníky, no, mohli to vymyslet lépe, soudruzi.
..potom dlouho, dlouho nic a nakonec zbytek. Verze FL mi neuchvátila ani jedna. Podle mě si hrají na něco, co nejsou. Obě se snaží vzbudit dojem luxusní káry (a moc jim to nejde) a NCFL se přitom i tváří, že je supersport a zároveň se tlemí při pohledu zepředu. Taková auta by dle mého názoru neměla vypadat jak s úsměvem od lampy k lampě. A mrkačka holt není má krevní skupina, navíc opět ten úsměv.
Za mě tedy NB + ND
Jedinečnost každé přítomnosti se neustále obětovává nějaké budoucnosti..
NB 12/1999 - 1.6 - ex
NC 12/2005 - 2.0