mojžo píše:Celý predok je z NBFL, to je bez debaty, ALE - ak je to auto aspoň ako-tak pohromade a v princípe jazdí, je za to 2000 euro úplne bomba cena.
Je to skoro 20 let stary auto za 50 000, jestli je nejvetsi problem jiny odtin blatniku, tak podle me superMartyp píše:Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Ok,neříkám, že to tak musí stopro být /v předchozím příspěvku jsem to blbě napsal/, ale mě to přijde viditělný dost..
evlo píše:Je to skoro 20 let stary auto za 50 000, jestli je nejvetsi problem jiny odtin blatniku, tak podle me superMartyp píše:Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Ok,neříkám, že to tak musí stopro být /v předchozím příspěvku jsem to blbě napsal/, ale mě to přijde viditělný dost..
phantomond píše:evlo píše:Je to skoro 20 let stary auto za 50 000, jestli je nejvetsi problem jiny odtin blatniku, tak podle me superMartyp píše:Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Ono ani tak nejde o ten rozdíl v odstínu, ale spíš o to, co ho způsobilo. Nejčastěji to bývá nějaká rána, v tomhle případě na předek. Já bych to bral jako dobrou indicii k hodně důkladné kontrole...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 58 návštevníků