MX5 - co je kde na prodej

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: MX5 - co je kde na prodej

Příspěvekod Martyp » 30 kvě 2016, 12:35

Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Ok,neříkám, že to tak musí stopro být /v předchozím příspěvku jsem to blbě napsal/, ale mě to přijde viditělný dost..
Přílohy
MX-Orange.jpg
NB 1.6, 07/2000....Twilight Blue Mica
Martyp

Příspěvekod flyingislife » 30 kvě 2016, 12:38

Fotky niekedy skoro vzdy klamu, nie som teraz v BA ale kamarat zhana NBFL ale az o rok ale chodi pozerat inzeraty na mx5. Dal som ju tu preto, lebo za tie prachy tu asi dlho nebude.
1991 MX-5 NA 1.6 116hp
flyingislife

Příspěvekod mojžo » 30 kvě 2016, 12:40

Ale históriu má teda riadne mešuge : - ))
Přílohy
mx5ko.jpg
mojžo

Příspěvekod Martyp » 30 kvě 2016, 12:49

mojžo píše:Celý predok je z NBFL, to je bez debaty, ALE - ak je to auto aspoň ako-tak pohromade a v princípe jazdí, je za to 2000 euro úplne bomba cena.

V tom případě musí bejt nějak lehce upravenej nárazník, když je NBčkovej, nee? :)
Martyp

Příspěvekod Bass.Boi » 30 kvě 2016, 13:46

...::: NC 2.0 Sport, 118kW/160 HP, LSD, 6speed, Bilstein :::...

..:: Ex ::..
...::: 1.8 NB Miracle, 103kW/140 HP, L.S.D, 6 gears, Nardi Torino, Bilstein B8 + Tein S-tech :::...
...::: Ex - 1.6 NB 81kW/110 HP' - "Rote Sau" :::...
Bass.Boi

Obrázky: 5

Příspěvekod Winie » 30 kvě 2016, 13:55

no musím říct, že až na ten zadní nárazník to zas tak hnusný není :shock:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Robo96 » 30 kvě 2016, 14:02

ale je :D
2001 NB2 Brilliant Black 1.6 → 1.8 swap - donor
1995 NA2 Brilliant Black 1.6 → full NB2 1.8 swap.. hotovo, Eaton M62 supercharged
Robo96

Obrázky: 17

Příspěvekod evlo » 30 kvě 2016, 14:11

Martyp píše:Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Ok,neříkám, že to tak musí stopro být /v předchozím příspěvku jsem to blbě napsal/, ale mě to přijde viditělný dost..
Je to skoro 20 let stary auto za 50 000, jestli je nejvetsi problem jiny odtin blatniku, tak podle me super
evlo

Příspěvekod phantomond » 30 kvě 2016, 14:46

evlo píše:
Martyp píše:Kapota, blatníky a nárazník spolu barevně sedí.. Ovšem jinak, než dveře, rám okna i práh se zadním blatníkem.. Zato přechod mezi př. blatníkem a dveřma je dost markatní a to ne jen na jedný fotce...Sluníčko takový věci umí vytáhnout...
Je to skoro 20 let stary auto za 50 000, jestli je nejvetsi problem jiny odtin blatniku, tak podle me super

Ono ani tak nejde o ten rozdíl v odstínu, ale spíš o to, co ho způsobilo. Nejčastěji to bývá nějaká rána, v tomhle případě na předek. Já bych to bral jako dobrou indicii k hodně důkladné kontrole. Zase brácha takhle za dávných časů jel koupit astru, že prej to prodává nějakej děduláš, první majitel. Z fotek opět patný rozdíl v odstínu. No bratr dorazí na dědinu, a auto jak nový, akorát děda nemá garáž a tak parkoval u baráku tak, že terasa vždycky stínila jenom ten předek :D Než ji odepsal bratr, tak top stav. U miaty bych ale čekal spíš klasický důvod jiného odstínu v podobě bouračky. Takže je otázkou, jak velký bum to bylo, co všechno rovnali a spravovali...
phantomond

Příspěvekod Martyp » 30 kvě 2016, 15:03

phantomond píše:
evlo píše:

Ono ani tak nejde o ten rozdíl v odstínu, ale spíš o to, co ho způsobilo. Nejčastěji to bývá nějaká rána, v tomhle případě na předek. Já bych to bral jako dobrou indicii k hodně důkladné kontrole...

Asi tak jsem to myslel..neříkám, že to nikdo nemá kupovat nebo tak, ale jinej odstín laku, v kombinaci s FL světlama/předkem o něčem svědčí..Otázka je, jak píše phantomond, jak moc tomu co bylo apod..
Napsal jsem to především pro to, že předpokládám, že tohle vlákno tu je právě od toho, abychom si sdělovali dojmy z daných aut v inzerci, co kdo viděl, jak komu připadá auto v inzerátu apod.. žádnej flame.. ;)
Martyp

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...