riderhenry píše:kousmen: Reagoval jsem spis na Winieho, tak se omlouvam, ze jsem to lip neadresoval. Sam mam nakoupene PUR silace, predni stabilizator, hromadu vyztuh, jine dorazy... Ale nemyslim si, ze by nefungovala jen samotna vymena tlumicu a pruzin. Ja zase tezko muzu ocekavat, ze bude auto pohodlne tak, jako serie...
riderhenry píše:...Ale nemyslim si, ze by nefungovala jen samotna vymena tlumicu a pruzin...
Winie píše:panove nejak zapominate, ze se snizenim svetly vejsky auta je vhodny taky poridit/vyrobit stavitelny tycky stabilizatoru. Jinak bylo asi vesmes vsechno receno a taky bych volil BC racing.
Jen tak na okraj - mam V maxx stelovak, upraveny kosti stabilizatoru a PU silentbloky a jeden kamarad (automobilovej novinar) mi tvrdil ze to je nejzabavnejsi auto se kterym za poslednich par let jel Ale je fakt, že ve městě je to docela masakr - což zhruba potvrzuje slova pana cernyho, že low cost stelovaky jsou dobry na rychlejsi jizdu, ale pohodli je ta daň. Jen bych dodal, že je opravdu na místě upravit podvozek komplexně. Sám zvažuju ještě silnější stabliky a když už v tom budu tak i cely auto zesilit rozpěrama
seatik píše:
Winie ..ty jsi nejak upravoval tycky stabilizatoru? Jak poznam,na kolik je mam naladit? A poradis kde koupit nejake slusne za slusnou cenu? Nebo si delal samodomo vyrobu?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 52 návštevníků